2016-01-29

Oj, resväskan är i Idaho...

När vi funderade lite på vad vi skulle packa för något, egentligen mest om det var något vi behövde köpa innan vi åkte, insåg vi 3 saker:
  • vi kan bara ha en väska
  • väskan är i Idaho
  • vi behöver köpa en väska NU

Vi kan bara ha en väska
I varje väska får man bara ha 20 kilo, alltså inte 20 kilo per person utan 20 kilo per väska! Förut har Viktor dragit två väskor (där vi har haft tre mans packning) och Lasse har kört mig. Vi har pillat ner lite sladdar och laddare i handbagaget, det har funkat bra. Särskilt till USA. Men nu åker vi ju utan Viktor, och Lasse måste manövera både väskor och mig i rullstolen och det är inte lönt att väskan är jätttestor eftersom vi bara kan stoppa 20 kilo i den...
 
 


Väskan är i Idaho
För att få med sig saker för ett helt år (då skippade han ändå  t.ex.vinterjackan och köpte en inlandsklimatsanpassad där) fick Viktor ta vår stora väska. Praktiskt då tyckte vi men lite obekvämt nu kanske!



Vi behöver köpa en väska NU
Vi åker om en vecka och förra helgen när vi var i Halmstad åkte vi inom Väla på hemvägen och hittade både en lagom stor och lagom lätt väska (kort sagt den perfekta väskan...) + en ihopvikbar bag som vi viker ihop till A5-format och packar ner, OM det skulle hända att man handlar lite så viker vi upp den, stoppar alla skitiga kläder i den och checkar in alltsammans!
Det enda som är trist är att den är svart och 90 % av alla väskor på bagagebandet är svart eller mörkblå så vi kommer att ha svårt för att skilja ut vår från mängden, men t.o.m. det tänkte vi på och köpte en illgrön adresslapp. Hoppas bara inte alla tänker som vi…
/Johanna


Inga kommentarer: